Beugró társasjáték
Kezdőlap
Megnézem
Megvásárolom
Letöltés
Viszonteladóknak

Marék Veronika társasjátékok

Boribon és a nagy szamócavadászat Kippkopp rakosgató

BEUGRÓ TÁRSASJÁTÉK

A részleteket nem mesélem el, mert bonyolultak, és mert nem is tehetem, de a lényeg az, hogy hosszú és fáradságos munkával elértem, hogy én legyek az az ember aki a hivatalos Beugró társasjátékot fejleszthette.

A megvalósítás során az motivált, hogy egy olyan játékot hozzak össze, ami nem válik sablonossá, nagy társaságban is élvezhető legyen, de azért ne csak akkor lehessen előszedni, ha nagyon sokan gyűltek össze. Egyszerű legyen, ne azzal menjen el az idő míg a játékhoz való előkészület zajlik, és hogy több alkalommal is elő lehessen venni, ne csak egyszer játszható legyen.

A játék elkészítéséhez megkaptam az eddigi adások forgatókönyveit, így a játékszabály füzetben vannak olyan szituációk, melyek láthatók voltak már valamelyik adásban, de saját és családom, barátaim ötletei alapján magam is igen sok jelenetet, zsebszöveget írtam.

A játékszabály füzetben 180 jelenet található, ennek köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt magában a társas, ezzel értem el azt, hogy sok játék után sem lesz sablonos, unalmas a játék.

A társasjáték dobozában, a bábukon a táblán és a szabályfüzeten kívül megtalálható a Beugró elengedhetetlen kelléke is, a csengő. Így bárkinek megadatik a lehetőség, hogy a színészek szerepe helyett a játékvezető bőrébe bújjon.

Ez a társasjáték tartalmas programja lehet családi összejöveteleknek, születésnapi buliknak, érettségi találkozóknak, táboroknak, de nem csak nagy összejöveteleken játszható, mert a szabályok szabad alakíthatósága miatt akár már 4 játékosnak is kiváló szórakozást biztosít, akár úgy is, hogy a játék résztvevői nem ismerik a tévéműsort.

A Beugró társasjátékot ajánlom azoknak, akik szívesen nevetnek önmagukon és társaikon, szeretnék a baráti összejöveteleket feldobni, színészi hajlamaikat kiélni, vagy éppen félszegségüket legyőzni, vagy csak pár órára maguk mögött hagyni a problémákat, dolgos hétköznapokat, egyszóval MINDENKINEK.

Jó szórakozást kívánok!

Fejtő Nóra